De bäst klädda prinsarna i världen

Brittiska Tatler publicerade idag en lista över världens bäst klädda prinsar. Det handlar om en topp sju-lista där vår svenska prins, Carl Philip, tar en andraplats.


1. Pierre Casiraghi Princessan Grace’s barnbarn har helt klart fått ärva hennes flärd. Pierre Casiraghi är del av Grimaldisläkten och har nu blivit kontrakterad som Diors nya ansikte utåt. Hans kärlek för det marina syns väl när han bär seglarskor.


2. Prins Carl Philip Enligt Tatler hade man kunnat ta honom för en Disney-prins, så snygg är han. Hans intresse i sport gör att garderiben är full av avslappnade lyxkläder så som allt från kashmirtröjor till ullrockar. Men vi vet att han även klarar av att bära upp en kostym.


3. Prins Philippos av Grekland och Danmark Kung Constantine och drottning Anne-Marie av Greklands yngsta son (och Prinsessan Dianas gudson) har en garderob som matchar sitt jetset-liv. Han sågs senast på sitt bröllop bära en snygg tredelad kostym och håller alltid sina Savile Row-skräddare redo.


4. Prins Nikolai av Danmark Den 22-åriga prinsen har redan hunnit gå på catwalken för Dior och Burberry och har synts på omslaget för ukrainska Vogue. Han är inte rädd att ta sig an det senaste modet och har sagt att favoritplagget i garderoben är en sammetskostym.


5. Prins Charles Prins Charles har varit en utmärkt ambassadör för den klassiska, engelska herrstilen under decennier. Det sägs att han äger hundratals kostymer, alla gjorda på Savile Row såklart. Han har även en smokingkavaj som han burit under de senaste 30 åren.


6. Kung Felipe av Spanien Den 53 år gamla spanska kungen har en uttalad kärlek till skräddade plagg men ser minst lika bra ut i avslappnade sammanhang - särskilt bra trivs han i linnekostymer.


7. Prins Mateen av Brunei Prins Mateen är inte blyg för att visa upp sina rikedomar på sociala medier. Det sägs att han är svag för brittiskt skräddade kläder och känner till vikten av en välsittande kostym.Senaste inlägg

Visa alla