Julstrumpan - vad har man i den?

Julafton närmar sig med stormsteg och ingen jul utan julstrumpa. Här kommer lite idéer för vad man kan ha i sina strumpor!


Tidning I min julstrumpa har det ALLTID funnits tidningar. När jag var liten, fram tills kanske runt 6 års ålder, låg där en Bamse-tidning. Sedan Historietidningar och nu är det Plaza Uomo som gäller. Tidningarna måste baseras på varje individs intressen. Så lämna fåfängan en stund och fokusera på personen i fråga. Har du en hästgalning hemma köper du en tidning om hästar. Någon som gillar skvaller, köp Hänt Extra etc.

Mandarin En mandarin är också ett ständigt inslag i strumpan. Gärna sådana som är inslagna i tunt papper. Gör det inte överdrivet pretentiöst och sätt i nejlikor och sådant. Låt mandarinen vara.

Trisslott Alltid kul att skrapa på morgonen. Kom bara ihåg att INTE skrapa bort kontrollrutan...

Julgodis Säger sig självt. Men om du ändå behöver ha lite guidning: En marsipangris, chokladtomte inslagen i färgglatt folie, zoo-ask, refresher, hubba bubba och klubbor.

En liten julklapp eller dylikt Lägg ned något litet. En liten leksak eller ett par strumpor eller något annat kul.

Julstrumpor är en härlig tradition. Har man en familj och vill börja med detta när barnen ännu är små, börja redan i år och se till att de har samma strumpa livet ut. Den ska slitas så mycket att det knappt finns någon strumpa kvar till slut. Strumporna i sig behöver inte vara något särskilt, de finns att hitta lite överallt. Köp en med ett roligt motiv eller en som bara är röd med vitt längst uppe vid skaftet.@theo_christensons

Senaste inlägg

Visa alla