top of page

Matkomfort - matkassen med de goda såserna

ADVERT


Matkomfort är en matkasse som tagit konceptet ett steg längre. De förbereder vardagsmiddagar och levererar hem till din dörr. Gemensamt för deras fem olika menyer är att de är förberedda från grunden, tar 5-20 minuter att färdigställa och att de endast innehåller svenska och färska råvaror.Matkomfort brinner för bra vardagsmat, minskat svinn och hållbarhet.

matkomfort portionsanpassas alla ingredienser. Det innebär att du inte betalar för något som du inte kommer att använda. Som kund behöver du ha en veckas framförhållning, sedan beställs alla råvaror i exakt det antal som ska levereras ut kommande söndag. Det gör också att matsvinnet blir minimalt, både hos dig och hos dem. Det tjänar alla på. Inte minst miljön.


Matkomfort är ensamma på marknaden att kunna erbjuda matkassar i flera storlekar. Menyerna Premium och Sthlmslådan går att välja för 1-6 personer. Vego Premium för 2, 4 eller 6. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Vroom är den snabbaste menyn, vilken du själv kompletterar med valfria grönsaker. Vroom och Familjefavoriter beställs för 4 eller 8 personer.Hur går det till?

Såser, grytgrunder, smaksättare, allt förbereds i deras kök och det görs på riktigt och från grunden. Det betyder att allt görs med riktiga råvaror och utan onödiga tillsatser. På samma sätt gör de sina såser och grytgrunder. Det blir nyttigare, minskar svinnet och framförallt - det blir fantastiskt gott!


Hemma i köket behöver du bara lägga 5-20 minuter för att färdigställa en hel middag. Såsen har kockarna lagat, du tillagar huvudråvaran, kolhydraterna och färdigstället grönsakerna. Står det gryta på menyn har den stått och puttrat hos dem, du bara värmer och serverar.Hur började det hela?

"Trots att jag är kock - som både kan och vill laga mat - fick jag inte till det. Det blev alldeles för få middagar lagade hemma i veckorna. Så, om jag både kan och vill, och ändå inte lyckades, hur är det då hos andra familjer", säger Henrik Isaksson, grundare av Matkomfort, och fortsätter "Precis likadant visade det sig. Där föddes idén om Matkomfort och de första middagarna levererades 2008".


Matkomfort - Matkassen med de goda såserna

De har menyer som passar allt från singelhushåll till barnfamiljer. Oavsett vilken kasse du väljer kan du vara säker på att kockarna förberett såser, grytbaser och smaksättare så att du både vinner tid och smak. Du kan alltid justera ditt val av matkasse från vecka till vecka.Premium - 4 dagar, 1-6 personer

Fyrdagarsmeny med exklusiva råvaror, som gårdsgris och Bjärekyckling, samt grönsaker eller frukt. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Deras populäraste meny.


Familjefavoriter - 4 dagar, 4 eller 8 personer

Fyra favoriter för hela familjen. Goda, snabblagade rätter som passar både barn och vuxna. Serveras med barnvänliga grönsaker eller frukt.


Sthlmslådan - 3 dagar, 1-6 personer

Tredagarsmeny för dig som inte vill äta rött kött. I stället får du fågel, fisk och veggishrätter, tillsammans med ekologiska och/eller närproducerade grönsaker eller frukter.


Vego Premium - 3 dagar, 2,4 eller 6 personer

En vegetarisk variant av den populäraste matkassen Premium. Tre kompletta måltider med härliga mejeriprodukter, ägg samt ekologiska eller närodlade grönsaker i så stor utsträckning som möjligt.


Vroom - 4 dagar, 4 eller 8 personer

För dig som vill minimera tiden i köket. Middagarna tar bara 5-10 minuter att laga. Du behöver själv komplettera med grönsaker. Alltid för fyra dagar och fyra personer.


Läs mer, och beställ din första matkasse redan nu, antingen via länken nedan eller med koden "stiljournalen". Tillsammans med Stiljournalen erbjuder Matkomfort 20% på dina första fyra kassar.


Matkomfort.seSenaste inlägg

Visa alla
bottom of page