Myrqvist erbjuder marknadens mest attraktiva skor

ADVERTORIAL

Svenska skovarumärket Myrqvist, grundat 2016, har sedan starten erbjudit randsydda skor till konkurrenskraftiga priser, vilket föga förvånande inte varit någonting annat än en succé. Företaget har etablerat sig som en stark spelare på skomarknaden och blev förra året utsedda till det ”snabbast växande skovarumärke i Sverige”.

Storsäljaren Äppelviken.


Myrqvist framgång är resultatet av en produkt av högsta kvalitet. Modellen går ut på att de samarbetar med några av Europas främsta garverier och köper in material från Hermès-ägda Du Puy och Charles Stead, för att nämna några. Skorna är handgjorda i Portugal och genom att skippa mellanhänder, och bara sälja på den egna hemsidan och i butiken i Mood-gallerian i Stockholm, kan priserna hållas väldigt låga sett till produkten som erbjuds.


Myrqvist har främst gjort sig kända för sina dressade skor och erbjuder ett fantastiskt utbud av bland annat Oxfords, loafers och Derbies. Men de har även ett brett sortiment av sneakers och inte minst extremt eleganta boots nu lagom till hösten. Det finns med andra ord någonting för alla hos Myrqvist och samtliga produkter hålla samma höga kvalitet, både i produktionen och designen. Det faktum att de är randsydda, och således går att sula om när det behövs, gör dem till den perfekta tidlösa skon där stil och hållbarhet går hand i hand.

Höstens Chelsea Boots.


Myrqvist erbjuder även en MTO-tjänst (Myrqvist-to-order, som de kallar den). Där har man som kund möjligheten att boka in ett möte i butiken i Stockholm och få hjälp att sätta ihop en sko utefter egna preferenser. Först väljer du vilken modell och storlek som passar dig bäst, därefter väljer du vilket material du vill att skorna ska vara i (finns fantastiska kalvskinns- och mocka-alternativ i olika färger). När modell och material sitter på plats kan du anpassa sulan efter vad som passar din livsstil bäst, lädersula för ultimat elegans eller gummisulor för den som vill ha fler användningstillfällen i ett blött Sverige. Innan beställningen läggs kan du sätta din personliga touch med exempelvis brogue-detaljer. MTO-skorna startar på 2 999 kr.


Myrqvist går i bräschen för något som börjar likna ett ”svenskt skounder” och det svenska arvet syns på flera sätt. Dels är alla modeller namngivna efter svenska platser, dels är de anpassade för vårt kalla, blöta klimat.

Senaste inlägg

Visa alla