Myrqvist gör Opera Pumps i samarbete med The Rake

Nu när pandemin ser ut att lida mot sitt efterlängtade slut börjar det återigen dyka upp tillfällen där man vill fira iförd smoking. Svenska Myrqvist passar då på att, i samarbete med The Rake, släppa en klassisk opera-pump.


Myrqvists designsamarbete med brittiska modemagasinet The Rake har fått namnet Rosendal.”Det är hög tid att sluta gå runt i mjukiskläder hemma och damma av smokingen i stället. Därför är vi glada att ha The Rakes som partner för just detta designsamarbete då de är den perfekta matchningen för en så pass extravagant sko som en opera-pump”, säger Myrqvists grundare och VD Sebastian Öhrn.


Rosendal är tillverkad för hand i norra Portugal. Det är en opera-pump av klassiskt snitt med en elegant sidenrosett, quiltat innerfoder och svart innersula med en gyllene prägel. Skon är gjord på en läst med normalbred vidd och en mandelformad tå som tillsammans med en svart lädersula skapar en klassisk och elegant look. Rosendal finns tillgänglig på myrqvist.se från och med 11 november.
Senaste inlägg

Visa alla