Pete & Harry gör enormt designersläpp

Online-butiken Pete & Harry, som drivs av Fredrik af Klercker och Erik Mannby, kommer nu på fredag (25/3-22) göra ett stort släpp med produkter från flera av världens främsta modehus.


Läderjacka från Loro Piana.

I sortimentet kommer det vara diverse klädesplagg såsom kavajer, jackor, rockar och skor men även accessoarer som bälten och solglasögon. Varumärkena som finns representerade i släppet är många men i samlingen hittar vi designerhus som Gucci, Hermès, Givenchy, Chanel, Dior, Tom Ford och Prada, för att nämna några.


Jacka i kashmir från Hermès.

Den här typen av släpp hör inte till vanligheten för Pete & Harry, som normalt sett sysslar främst med kläder av det mer sartoriella slaget. I mixen finns en lång rad unika och coola med allt från 80-talssolglasögon till mer moderna dunjackor. Allt i mycket gott begagnat skick.


Erik Mannby i en kavaj från Christian Dior.

"Vi vill passa på att lyfta de klassiska modehusen som under många årtionden varit förknippade med elegans och hög hantverksnivå. Vi har plockat både från nya och äldre kollektioner för att erbjuda ett brett utbud där det kan finnas något för alla smaker", säger Erik Mannby.


Tanken bakom droppet, som går i linje med Pete & Harrys företagsidé, är att göra vackra klädesplagg från kvalitetsmärken tillgängliga för alla – och dessutom göra miljön en tjänst.


Alla fantastiska produkter kommer finnas tillgängliga via peteandharry.com från och med klockan 12.00 på fredag (25/3). Missa inte chansen att knipa eleganta märkesplagg till föredömligt låga priser.


Här en kashmirrock från Pierre Cardin.

Senaste inlägg

Visa alla