top of page

Presentguide - Alla hjärtans dag

Letar du efter den perfekta Alla hjärtans dag-presenten åt din partner? Då behöver du inte leta längre. Stiljournalens guide hjälper dig att hitta rätt i presentdjungeln. Dessa fantastiska gåvor kommer sätta ett leende på hens läppar.


För den stilmedvetna herren finns det få saker som uppskattas lika mycket som ett elegant klädesplagg. Den kanske hetaste trenden just nu, som vi även kunde se på Pitti Uomo-mässan, är den långa rocken. Mitt tips är att gå på en brun fiskbensmönstrad, även om den mörkt blå är det säkraste valet. Vill du unna partnern ytterligare, addera en färg- och mönsterglad silkesscarf och ett par lyxiga skinnhandskar för den ultimata vinter- och tidig vårlooken. Något annat som alltid går hem är ett presentkort hos en skicklig frisör eller barberare, det är inte fel att ta hand om sin älskade lite extra i februarimörkret.


Sedgemoor Wool Coat - A Day's March


Scarf från Drake's


Handsydda Peccary-handskar från Hestra
Ska du köpa present åt henne kan du aldrig gå fel med en härlig doft. Reflections Copenhagen är bland det hetaste på marknaden just nu och är en fröjd för näsa såväl som öga. Om du tänker väskor, gå då på det stora alternativet. För de små väskorna tillhör inte 2022. Det gör Bottega Venetas läder-tote däremot.


Det kanske allra hetaste presenttipset idag är, föga förvånande, att gå på vintage-spåret. Det finns ingenting som är lika trendigt som att handla vintage just nu. Av den anledningen skulle jag gå för en vintage Gucci-klocka.


Reflections CopenhagenBottega Veneta Leather Tote


Vintage Gucci-klocka

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page