Vilka är de absolut bästa sommarskorna?

Detta eviga dilemma vilka skor skall man ha på sommaren? Det självklara svaret är gamla skor slitna trasiga med en historia! Men man måste börja någonstans så här kommer lite olika förslag på sommarskor att börja slita ner!


Den superklassiska Seglarskon från Sperry Top-Sider det finns nästan ingen sko som blir så snyggt sliten som denna gärna med lite hål i också. De absolut bästa färgerna är blåa eller vita men även röda kan bli väldigt snyggt efter en del användning.

Den klassiska espadrillon är en väldigt trevlig sko som kanske inte har så lång livslängd men blir sliten på ett väldigt snyggt sätt snabbt. En mycket bra leverantör på dessa är Shipton & Heneage


Träskon kan om den används på rätt plats vara den absolut snyggaste sommarskon då gärna med lite målarfärg på! Eller kanske om man har någon begåvad släkting som kan måla lite på dem, viktigt är att de används bara på landet! Här finns de att köpa!


Den som känner sig lite mer venetiansk bär med stor fördel ett par Gondos. Dessa skor är magiskt eleganta och blir bara bättre med tiden.


En personlig favorit är de helvita slip-ons från vans!

Senaste inlägg

Visa alla